lördag 20 mars 2010

Förberedelser.

Förberedelserna är i full gång nu! Alfons och jag for och handlade ett par filtar, några leksaker och en juste dyna till Bellman idag. Hundburen är nu bäddad och fin - killarna har till och med invigt den genom att leka hund i den i ca en timme idag. Detta gjorde dom genom att sitta där inne och skälla ihärdigt som en "Poupon Dijon Frikassé" eller Bishon Frissé eller vad dom nu heter... Ganska påfrestande efter en stund...

Andra förberedelser är bla att köksbordet (i ek som vi fått i bröllopspresent) nu är flyttat ut från köket. Anledningen är en tidigare erfarenhet av gnagande hundvalp... Vi kände att ett "Gammbord" får stå i köket så länge valpen har klåda i tänderna! Då hunden måste lämnas själv har vi nämligen tänkt att han ska få hålla till i köket.

Peter och jag drar iväg på fredag kväll för att hämta Bellman, det blir nog väldigt sent - men vi kan bara inte vänta till på lördag!!! Längt. längt, längt:-)


Nu väntar vi snart en god vän på middag!

Trevlig lördag på er!

4 kommentarer:

  1. Men åh så spännande!!! Man är ju skitpirrig när det är något sånt där i farten!

    SvaraRadera
  2. Jag tänker spara stickorna och sätta in dom i Pyttes album sen. (I en plastficka såklart. haha)

    SvaraRadera
  3. jo det är den låten. Vi har då fått höra Pyttes hjärtslag två gånger och fått sett Pytte på UL en gång. Så vi vågar lyssna på låten :D

    Man är ju skitnojig, men nu har jag verkligen börjat känna PÅ magen hur det står till där inne. Hur den är hård på vissa ställen ibland och så. Mysigt. Nu väntar jag bara på att få känna rörelser från Pytte.

    SvaraRadera

Det är så himla roligt att få kommentarer på inläggen, så lämna GÄRNA en :-)