onsdag 10 februari 2010

Kanelbullar

Ja ikväll ställdes det till med bullbak i familjens kök! J som ju fyller år på lördag, har bestämt att man ska få "äta så många bullar man vill, bara man äter en i taget". Låter som om det kan bli en juste fest;-)
Vi tjuvsmakade förstås bullarna i afton, och de fick med beröm godkänt av bagarna.

Ja, jag tog en också, trots dieten...

De båda pedagogiska föräldrarna ska snart lägga pannan i djupa veck, och planera upp hur aktiviteterna ska komma att se ut. Förra året anordnades grillade hamburgare och en reflexbana i mörkret. Alla gäster hade med en ficklampa, och partyt blev ganska lyckat (några negativa vibbar fanns dock. 17 minusgrader till exempel...) I år slår vi till i dagsljus, och med en mer "stationsaktivitetsinriktad vinkling". Burgarna byts ut till ett hederligt tårt-, och som ni sett ovan, bullfika inomhus! Dessutom har vi fiskdamm! Herre Gud vilket kardinalmisstag vi gjorde förra året, som hade skattkartor som ledde till godispåsarna istället... Det misstaget gör man inte om! Vi hoppas på en lyckad tillställning, och en nöjd 7-åring.

Good night!

1 kommentar:

  1. Låter som ett bra recept på dagen. Kan tänka mig att det allra bästa vore att få spela hela festen om J fick bestämma. Ibland är det enkla vad ungarna vill ha. Och fiskdammen... ack så viktig. Strunt samma i innehållet men tusan klart fiskdammen ska med.
    Vi hade faktiskt fiskdamm på F:s pappas 30 årsfest oxå och tänk, kön var lika lång och ivrig då =)
    Lycka till på lördag.

    KRAM

    SvaraRadera

Det är så himla roligt att få kommentarer på inläggen, så lämna GÄRNA en :-)