onsdag 6 januari 2010

Kompisar från förr!

Av en händelse, tidigt förra året, så råkade jag hitta en vän från förr på nätet. Jag kontaktade henne och vi började höras av lite smått. I somras hade hon vägarna förbi och gjorde en snabbvisit innan de skulle vidare. Nu har hon åter haft ärende till våra trakter (bor ca 140 mil härifrån) och vi har haft glädjen att få rå om henne och hennes dotter ett par dagar. Så fantastiskt trevligt det har varit! Det känns bra i kroppen, att återförenas med en god vän, som man inte ens pratat med på 16-17 år, och det är liksom hur lättsamt och otvunget som helst! Vi har haft en skön dag som spenderades på Leos lekland! Den perfekta oasen för småbarnsföräldrar, som -28 gradiga dagar egentligen bara vill dricka kaffe och uppdatera sig på de gångna tjugo åren, men som ändå känner ett ansvar över att barnen borde få ha lite lattjolajban också!

Alltså, en härlig dag med två koffeindarriga mammor och tre svettiga och, i form av mjölmat och socker, kolhydratstinna ungar!

Tack Tanten och F för att ni kom och hälsade på oss! Ni välkomna när som helst igen!

1 kommentar:

  1. Åh, söta goa du! Det är som du säger, fantastiskt att finna dig igen ( du fann ju mig men ändå ) efter alla dessa år och allt är som vanligt. Din familj är otrolig och vi har haft det SÅ mysigt - hade kunnat stanna många dagar ju. Härliga killar, fint hem och mysig man. Ja, Pippi var givetvis även hon populär =)
    Vi kommer gärna igen och ni är välkommen lika otvunget och lika öppet och varmt till Lund närhelst ni vill. Vårat hem är alltid öppet för er oavsett om jag får komma hem t Östersund igen eller ej. KRAAAAAAM

    SvaraRadera

Det är så himla roligt att få kommentarer på inläggen, så lämna GÄRNA en :-)