torsdag 17 december 2009

Swish!!

Vissa dar går liksom bara i ett flygande fläng... Det här är en sådan.

Julbord på förskolan, dukar långbord, stryker dukar, bär stolar och möblerar (givetvis tillsammans med fina kollegor). Undanplock efter jullunch, städning och uppiffning av ytorna. Förberedande för föräldrafika från kl.13. Julmusik, julpyssel, högläsning, spel, pussel. Värma kaffe, värma glögg, fylla på med koppar!!!

J´s skola bjuder på glögg fram till 16:15. Kommer ifrån jobbet prick 4 och kör min skittröga bil (-27) i möjligaste ilfart till hans skola och hinner precis fram i tid:-D Ville INTE missa det! P hade hunnit dit också så vi fick rå om J alldeles själva en stund!

Hem, posta julkort på vägen, jättemörkt hemma på farstubron och hittar knappt nyckelhålet, börjar NÄSTAN grina på grund av djupfrusna fingrar (nämnde jag att det är -27 grader) innan jag slutligen lyckas låsa upp!!!

Puh, äntligen hemma! Middag! Blodpudding till utsvultna barn, köttfärssås till de vuxna... Nä, den orkade vi inte göra... fick bli varma mackor och te istället.

Kvällsprocedur och skitkall om fötterna, måste hitta mina dunsockar! (Kan vara intressant att veta att det är -27 grader!!!)

Snart "Flickan som lekte med elden", mer te, dunsockar, kofta och filt... FÖR DET ÄR FAKTISKT -27 GRADER KALLT!!!

I morgon date med världens bästa lillasyster, svåger och systerson...LÄNGTAR!!!

Burr!

1 kommentar:

Det är så himla roligt att få kommentarer på inläggen, så lämna GÄRNA en :-)