onsdag 2 december 2009

Då var dom postade...



Dagen har varit lika gnistrande vit som igår. Grabbarna hade inte varit vakna länge då dom kom ihåg att vi skulle posta önskelistorna till tomten. Tomten kommer att få ett styvt jobb, och får ta sina mest tekniskt bevandrade nissar till hjälp är jag rädd... X-box, Playstation 3 och minidator står på listan i år. Lyckligtvis finns där också en önskan om lego, så "tomten" kanske lyckas komma med en önskeklapp i alla fall?! Vid affären hamnade till slut önskelistorna i brevlådan - så nu är det gjort!

Streptokocker är en ständig gäst i vårt hem. Den här gången är inte den drabbade så särskilt sjuk så vi har kunnat passa på att göra lite mysiga saker. Idag ställde vi till med pepparkaksbak. Jag är inte den som gör egen deg, nej det får bli färdigköpt... men luktar inte den lite funky? Rökelse liksom?!
Våra pepparkaks- älgar, katter och kaniner är nu bakade, gräddade och uppätna. Så var det med det!

God afton!

2 kommentarer:

  1. Önskelista - "smart" som jag är har jag inte upplyst dottern om detta. Hon har en ganska lugn inställning till det hela än så länge. Är mest inställd på att få åka till Östersund och snööööööö =)
    Klapparna verkar inte ligga lika högt på önskelistan som just snön. Men det har ju ni så då får man väl önska klappar istället =)

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha! Hon är uppenbarligen lik mor sin;-)!

    SvaraRadera

Det är så himla roligt att få kommentarer på inläggen, så lämna GÄRNA en :-)