lördag 25 september 2010

Rotsellerins lov!

Var så sjukt sugen på gratinerad rotselleri idag så...


Själva knölen innan den skivats, förvällts och lagts i ugnsfast form.

Svamp, kantareller och champinjoner, stuvningen till gratängen.




Rostbiff på 125 grader i 1 timme och en kvart.



Salladsinnehållet.


Dukningen...


...och anrättningen i närbild!
Blev skitgott!

Varsågod, ett middagstips!

1 kommentar:

  1. åh mums!

    Pappa lagade go'mat när jag var förbi dom och hjälpte mamma med framkallning...

    han gjorde älgkött, någon mumsig potatisgratäng och sås och nå råstekta morötter och potatis. jag hörde mig inte för vad exakt det var för då hade jag blivit alldeles för hungrig och sugen.

    själv så åt vi kycklingnuggets, ris och currysås. det var inte fy skam det heller. nu saknas det bara lite päronMER

    SvaraRadera

Det är så himla roligt att få kommentarer på inläggen, så lämna GÄRNA en :-)